Ιστοσελίδες του & Επικοινωνία

Προσωπική ιστοσελίδα: http://www.evangelos-liza.com/

E-mail επικοινωνίας: lizevas@hotmail.com

Youtube: http://www.youtube.com/user/EvangelosLiza


1 Response to Ιστοσελίδες του & Επικοινωνία

 1. Ο/Η Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος λέει:

  Αγαπητέ κύριε Ασημακόπουλε,
  Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ τις «παρεμβάσεις» σας μέσω του Tar σε διάφορα θέματα, που άπτονται της αγαπημένης μας κιθάρας αμέσως ή εμμέσως.
  Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εύστοχες και αποτελούν για εμάς χρήσιμες συμβουλές. Δυστυχώς έχω παρατηρήσει , πως αυτές τις παρεμβάσεις σας,όπως και άλλων συναδέλφων, συνήθως τις διαβάζουμε άνθρωποι που συμφωνούμε λίγο ή πολύ με αυτές !
  Το πρόβλημα είναι πως αδιάφοροι γονείς και αδιάφοροι μαθητές, δεν μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με την «κιθαρίτσα» αφού ούτως ή άλλως θέλουν λίγο «κιθαρίτσα» για το παιδί τους , έτσι για την παρέα…Επίσης εκείνοι ποτέ δεν βλέπουν την διαφορά μεταξύ ενός έργου Bach,Barrios,Tarrega και τόσων άλλων και μιας απλοϊκής μπαλάντας που απλώς τους χαϊδεύει ανώδυνα;;; τα αυτιά!
  Οι παραπάνω λοιπόν ΔΕΝ ενημερώνονται ποτέ για τέτοια θέματα,όπως είναι οι παρεμβάσεις σας και έτσι το ¨κακό» διαιωνίζεται…
  Μάταια λοιπόν προσπαθούμε; Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μου συνέβη φέτος όταν γεμάτος καμάρι, παρουσίασα κάποιον μαθητή μου και την εξαιρετική του πρόοδο στους γονείς του, εξηγώντας τους πόσο πολύ «προχώρησε»…Η ερώτηση που «κατέφθασε» από τον πατέρα ήταν….
  «κανα τραγουδάκι θα μας παίξει;»…
  όπως καταλαβαίνεται μόνο σιωπηλή οργή μπορεί να νοιώσει κάποιος όταν προσπαθεί για τη «υψηλό» , ενώ γύρω του ενδιαφέρονται μόνο για «τραγουδάκια»…Είμαι σίγουρος πως αυτό, είναι ένα μόνο παράδειγμα απ’ τα εκατοντάδες που συναντάμε όλοι μας, όλα αυτά τα χρόνια…
  Εσείς όμως κύριε Ασημακόπουλε συνεχίστε να γράφετε για να παρηγορούμαστε και να αισθανόμαστε, πως δεν είμαστε δα και τόσο γραφικοί και τόσο μόνοι, όταν προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους «ενδιαφερόμενους;;;» την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της μουσικής στις ζωές μας.
  Με τιμή Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s